Arvonlisäverokannan muutos

Yleinen arvonlisäveroprosentti nousee syksyllä 1.9.2024 25,5%:n. Muutoksen johdosta joudumme päivittämään hinnastoamme, koska muutos nostaa vastaavasti kaikkia palvelutuotannon kustannuksia.

Hinnaston päivityksen yhteydessä siirrymme käyttämään hinnaston pohjana verollisten bruttohintojen sijaan verottomia nettohintoja. Nykyisen hinnaston verottomat hinnat on pyritty pitämään lähes ennallaan, kuitenkin pieniä muutoksia hintoihin on jouduttu tekemään jotta hinnasto pystyttäisiin pitämään selkeänä ilman verottomien hintojen pyöristyksiä. Tämän johdosta uutta hinnastoa käytettäessä laskun veroton loppusumma saattaa hieman muuttua aikaisemmasta (suurimmalla osalla asiakkaista ero ±1% laskun aikaisempaan verottomaan loppusummaan).

Uusi hinnasto otetaan käyttöön 1.9.2024 alkaen, jonka jälkeen ilmoitamme kaikki hinnat ensisijaisesti verottomina. Laskun loppusummaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (25,5% 1.9.2024 alkaen).

Asiakkaille lähetetään vielä erilliset tiedotteet kesän aikana tulevasta hinnaston muutoksesta, mukaanlukien yhteenveto käytössä olevista palveluista, sekä kuinka hinnaston muutos tulisi vaikuttamaan laskun loppusummaan.

Meille erityisesti toimivan asiakaspalvelun tarjoaminen, laadukkaat toimintavarmat palvelut ja joustavuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Kaikki tarjoamamme palvelut ovat lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassaolevia, ilman määräaikaisuutta (irtisanomisaika 1 arkipäivä, itsepalveluna heti), ellei erikseen ole muuta sovittu.

Voit tehdä muutoksia käytössäsi oleviin palveluihin joko itsepalveluna hallintapaneelin kautta: https://tunnus.itihme.fi tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Scroll to Top