Suunnittelu ja konsultointi

Saat kauttamme asiantuntevia IT-suunnittelu -ja konsultointipalveluita. Oli tarpeesi pieni tai suuri, kannattaa olla yhteydessä myyntiimme sillä autamme mielellämme ja saat meiltä varmasti edullisen tarjouksen jolla mahdottomalta tuntuva haastekin saadaan muutettua mahdolliseksi.

Erityisosaamistamme ovat mm. verkkotekniikka, tietoliikenneyhteydet, sisäverkot, palvelinjärjestelmät, Mac/Linux/Unix -ympäristöt, sekä sulautetut järjestelmät (mikrokontrollerit, FPGA, laitteistoläheinen ohjelmointi, elektroniikka- ja piirilevysuunnittelu).

Esimerkkejä palveluista ja hinnoittelusta

Uudet kotisivut ja verkkotunnus

Asiakas on tilannut mainostoimistolta yritykselle uudet kotisivut. Asiakas tarvitsee kotisivujen yhteydessä myös yritykselle sähköpostilaatikot ja uuden verkkotunnuksen. Voimme toimittaa koko paketin asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella, siten että räätälöimme kaikki palvelut asiakkaalle käyttövalmiiksi ja asennamme mainostoimistolta saadun kotisivupohjan. Tällöin kotisivujen asennustyö kustantaa noin 45€ sis. alv. Muut palvelut määrittelemme käyttövalmiiksi ilman erillistä kustannusta yleisen hinnastomme mukaisesti.

Tietoturvakartoitus ja suojaus

Kaikkiin tietoverkkoihin liitettyihin palveluihin kohdistuu jatkuvia tietoturvauhkia, oli kyse sitten pelkistä kotisivuista tai laajemmasta kokonaisuudesta, kuten yrityksen tietoverkosta tai tietojärjestelmästä.

Kauttamme saat asiantuntevaa tietoturvakartoitusta, riskien ja uhkien analysointia sekä tarvittaessa teknistä tietotaitoa tietoturvatason parantamiseksi ja riskien pienentämiseksi.

Palvelun hinnoittelu määräytyy työmäärän mukaan tuntiperustaisesti.

Haittaohjelmien siivoaminen, tietoturva-aukkojen paikkaus

Jos esim. yrityksesi kotisivut tai muu järjestelmä ovat päässeet saastumaan viruksesta, tarjoamme palveluitamme tapauksen selvittämiseen ja ongelman perusteelliseen korjaukseen siten että palvelun tietoturvapuutteet saadaan korjatuiksi, viruksista saastuneet osat siivottua järjestelmästä ja palvelun saattaminen takaisin tuotantokäyttöön mahdollisimman nopeasti.

Palvelun hinnoittelu määräytyy työmäärän mukaan tuntiperustaisesti.

Scroll to Top