Virtuaalipalvelimet (VPS) Suomesta

Olemme pilvipalvelujen asiantuntija. Lupaamme tarjota varmasti kustannustehokkaan ratkaisun oli tarve sitten yksittäisen sovelluksen ulkoistamisesta, virtuaalipalvelimista tai tätä laajemmasta kokonaisuudesta.

Nyt saat kauttamme laadukkaat ja suorituskykyiset virtuaalipalvelimet (VPS) huippuedulliseen hintaan. Toimitamme virtuaalipalvelimen räätälöitynä haluamallasi kokoonpanolla. Palvelut tuotetaan meidän omasta konesalista Jyväskylästä laadukkaan ja nopean TNNet-valokuiturunkoverkon takaa.

Kaikki virtuaalipalvelimet toimitetaan erittäin nopealla peilatulla SSD-levypinnalla, valitsemallasi käyttöjärjestelmällä root-pääkäyttäjäoikeuksin. Palvelinalustojen muistit ovat ECC-varmistettuja, sekä levyjärjestelmä on vikasietoinen ja virheenkorjaava (ei riskiä “bit rottingista” tai “silent data corruptionista”). Lisäksi suorituskyky on hyvä koska emme tingi laadusta yliprovisioimalla palvelinalustoja.

Virtuaalipalvelin kevyt

€/kk

11,40

Kevyt ja edullinen kokoonpano

1 vCPU
1 GiB RAM
10 GB SSD
IPv4 + IPv6
Ei varmuuskopiointia

Riisutuin kokoonpano,
räätälöitävissä.

Virtuaalipalvelin perus

€/kk

35,66

Peruskokoonpano

1 vCPU
4 GiB RAM
50 GB SSD
IPv4 + IPv6
Varmuuskopiointi

Peruskokoonpano useisiin tarpeisiin,
räätälöitävissä.

Virtuaalipalvelin teho

€/kk

136,66

Hieman järeämpi kokoonpano

4 vCPU
16 GiB RAM
200 GB SSD
IPv4 + IPv6
Varmuuskopiointi

Raskaampien sovellusympäristöjen ajamiseen,
räätälöitävissä.

Halutessasi voit tilata meiltä versioivan varmuuskopioinnin ja ylläpitopalvelun virtuaalipalvelimen yhteyteen, jolloin huolehdimme puolestasi mm. käyttöjärjestelmän tietoturvapäivityksistä. Ylläpitopalvelun hankkiminen on suositeltavaa jos asiakkaalla ei itsellään ole aikaa ja/tai kokemusta palvelimen ylläpitoon ja tietoturvasta huolehtimiseen. Varmuuskopiointipalvelu on myös suositeltava, ellei asiakas itse huolehdi virtuaalipalvelimen varmuuskopioinnista.

Julkisen reverse dns-tuetun IPv4 osoitteen lisäksi saat meiltä automaattisesti myös IPv6-osoitteen palvelimelle.

Käyttöjärjestelmävaihtoehdoista valittavanasi on mm. Debian, Ubuntu, Centos, Fedora Core ja FreeBSD. Myös muut käyttöjärjestelmät ja Windows Server -ympäristöt ovat tilattavissa myyntimme kautta

Scroll to Top