Kotisivut ja ylläpito

Halutessasi verkkosivut osoitteeseen www.yritys.fi tarvitset verkkotunnuksen yritys.fi sekä kotisivutilan tälle verkkotunnukselle. Kotisivupalvelu sisältää valitsemasi määrän tallennustilaa, sftp/ftp -tiedostonsiirto-ominaisuuden, ssh-kirjautumisen www-palvelimelle sekä uuden alikäyttäjätunnuksen. Lisäpalveluna on mahdollista tilata mm. MySQL-tietokanta (esim. WordPress-julkaisujärjestelmää varten), sekä SSL-sertifikaatti suojatun HTTPS-yhteyden käyttämistä varten (esim. verkkokaupat).

Voit tilata oman verkkotunnuksen (domain-nimen) ja WordPress-julkaisujärjestelmän verkkotunnuksen yhteyteen täysin asennusvalmiina tästä linkistä.

Kotisivupalvelussa on käytettävissä yleisimmät ohjelmointikielet ja rajapinnat, mm. PHP, Perl ja CGI. Palveluun on mahdollista asentaa esim. suosittu WordPress-julkaisujärjestelmä. Halutessasi käyttää WordPressiä, suosittelemme lisäpalveluna WordPress-alustan ylläpitopalvelua, jolloin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia tärkeistä tietoturvapäivityksistä sekä ohjelmiston perusasetuksista (esim. WordPress-ohjelmiston välimuistin asetukset sivun nopeutettuun latautumiseen).

Kotisivutila on suositeltavinta tilata suoraan verkkotunnuksen tilauksen yhteydessä täältä tai ottamalla yhteyttä myyntiimme. Kotisivutila on myös mahdollista tilata aliverkkotunnuksen yhteyteen, esim. asiakas1.yritys.fi jos olet jo aikaisemmin tilannut verkkotunnuksen yritys.fi.

Voit myös tilata pelkän kotisivutilan haluamallesi verkko-osoitteelle. Tällöin asiakkaan täytyy itse ylläpitää verkkotunnuksen nimipalvelutietueita ja lisätä oikeat nimipalvelumääritykset palvelun käyttämiseksi.

Alla kotisivupalvelujemme hinnat ja ominaisuudet. Tilauslomakkeen kautta tilavaihtoehdot löytyvät suoraan 64 GiB:n saakka. Huom! Suosittelemme että tilaat kotisivutilan verkkotunnuksen yhteydessä tästä linkistä.

KOTISIVUTILA 1G

€/kk

2,40

Levytila
1 GiB
Kapasiteettisuositus
10 GiB/kk
PHP 5.8, Perl, CGI,
ssh, sftp

KOTISIVUTILA 2G

€/kk

3,90

Levytila
2GiB
Kapasiteettisuositus
15 GiB/kk
PHP 5.8, Perl, CGI,
ssh, sftp

KOTISIVUTILA 4G

€/kk

6,30

Levytila
4GiB
Kapasiteettisuositus
25 GiB/kk
PHP 5.8, Perl, CGI,
ssh, sftp

KOTISIVUTILA 8G

€/kk

10,20

Levytila
8 GiB
Kapasiteettisuositus
50 GiB/kk
PHP 5.8, Perl, CGI,
ssh, sftp

KOTISIVUTILA 16G

€/kk

10,20

Levytila
16 GiB
Kapasiteettisuositus
100 GiB/kk
PHP 5.8, Perl, CGI,
ssh, sftp

Kotisivutilan käyttö

Kun käytössäsi on kotisivutila, tarvitset vielä kotisivut. Kotisivujen luomiseksi käytettävissäsi on useita eri vaihtoehtoja, kuten:

  • Voit tehdä sivut itse haluamallasi HTML-editorilla ja siirtää sivut kotisivutilaan.
  • Voit käyttää esim. suosittua WordPress-julkaisujärjestelmää.
  • Voit tilata kotisivupohjan haluamaltasi mainostoimistolta.

Huomaathan että tarjoamamme palvelut, mukaanlukien kotisivutila, ovat palveluntarjoajasta riippumattomia emmekä sido sinua käyttämään meidän palveluitamme. Sen sijaan pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset työkalut ja asiantuntevan tietotaidon käyttöösi jotta projektisi onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Halutessasi käyttää esim. WordPress-alustaa, voimme asentaa alustan käyttövalmiiksi avaimet-käteen periaatteella, jolloin halutessasi hoidamme alustan ylläpidon ja päivitykset. Tilatessasi WordPress-ylläpitopalvelun meiltä, asennamme esim. mainostoimistolta saamasi sivupohjan uuden verkkotunnuksen yhteyteen ilman lisäveloitusta, tai siirrämme jo muussa palvelussa olevat WordPress-sivusi uuden verkkotunnuksen yhteyteen meidän palvelimelle. Olethan yhteydessä myyntiimme niin kerromme mielellämme lisää.

Lisää ohjeita kotisivutilan käytöstä löydät täältä.

Kotisivutilan lisäpalvelut

Jos tarvitset kotisivutilalle suojatun HTTPS-yhteyden, tarvitset SSL-sertifikaatin. SSL-sertifikaatti on mahdollista liittää kotisivutilaan kotisivutilapalvelun tilauksen jälkeen. Jos haluat suojata yhden osoitteen, esim. www.yritys.fi tai kauppa.yritys.fi, tavallinen sertifikaatti on riittävä. Jos tarve on suojata useita aliverkkotunnuksia yhdellä sertifikaatilla, tarvitset jokerisertifikaatin.

Halutessasi käyttää kotisivutilassa WordPressiä, suosittelemme WordPress-alustan ylläpitopalvelua jolloin asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia kriittisistä tietoturvapäivityksistä sekä WordPress-alustan perusylläpidosta ja ohjelmiston asetuksista. Ylläpitopalvelu huolehtii asiakkaan puolesta ohjelmiston perustietoturvasta, asetuksista ja päivityksistä. Ylläpitopalveluun sisältyy myös rajoitettu tekninen tuki WordPress-alustan asetuksiin liittyen. Olethan yhteydessä myyntiin halutessasi tilata ylläpitopalvelun.

SSL-sertifikaatti

€/kk

5,00

Suojattu HTTPS-yhteys yhdelle verkko-osoitteelle.

Tilaa hallintapaneelin kautta olemassa-olevaan kotisivutilaan.

SSL-jokerisertifikaatti

€/kk

50,00

Suojattu HTTPS-yhteys kaikille aliverkko-osoitteille.

Tilaa hallintapaneelin kautta olemassa-olevaan kotisivutilaan.

WP-ylläpitopalvelu

€/kk

9,90

WordPress-ohjelmiston perusylläpito ja asennus.

Tilaa verkkotunnuksen yhteydessä tai myynnin kautta jälkeenpäin.

MySQL-tietokanta

€/kk

1,50

Tietokanta esim. WordPress-julkaisujärjestelmää varten.

0,5 GiB kapasiteetti. Tilaa verkkotunnuksen yhteydessä tai hallintapaneelin kautta jälkeenpäin.

Scroll to Top